Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

2020 lockdown

2020 lockdown

Het corona virus beïnvloedde ieders leven. Er word veel meer thuis gewerkt. ook als kunstenaar was ik meer thuis  dan in mijn atelier. Mede door de hittegolf die in Augustus de boel vertraagde. Zoveel mensen geven aan dat ze aan het puzzelen sloegen, huisdieren kregen meer aandacht. De mijne wilde zich wel de puzzel toeeigenen. Puzzelen tijdens de lockdown? No way!
€348,00

Gevangen licht

Gevangen licht

Licht en luchtig is mijn gevoel, wanneer ik op één van mijn ochtendwandelingen tussen de bomen loop en het licht langs de boomkruinen naar beneden zie kruipen.
€386,00

Slow motion

Slow motion

Het zat op een stam, ik moest op afstand ook even goed kijken. Wat was daar nu op die stam, dat hem zo nieuwsgierig deed kijken en proberen met zijn poot, alsof te zien of het soms bewoog. Oooh ja, met een slakkengang.
€255,00

Zijn, tussen binnen en buiten

Zijn, tussen binnen en buiten

Geïnspireerd door een houtsnijwerk dat ik meer dan dertig jaar geleden maakte, "de filosoof". Onbewust geïnspireerd door Rembrandts flosofen schilderijen. Nu het thema van de kunstroute vroeg om een werk dat geïnspireerd was door Rembrandt, kwam ik op het idee, mijn filosofische inslag en bronnen van inspiratie te verbeelden. Het drukt ook mijn beleving en wijze van verwerken van indrukken uit, waardoor ik groei en bewustwording plaats vind.
€762,00

Badgasten

Badgasten

Terwijl ik met vakantie ben, nemen in het buitenland, de mussen het er ook van. In de warme zomerzon, zie ik kleine troepjes spelen langs de rand van een plas. De kleuren zijn zo natuurlijk, dat het is alsof ze een camouflage pakje dragen. Met het badderen, breekt het water, dat zachtjes op de oever deint, in kleine glimmende golfjes.
€417,00

De kuierlatten

De kuierlatten

Op een zonnige dag, kun je dat gewoon doen. Op andere dagen lijkt het grijs, dan is het mogelijk niet zo leuk om de kuierlatten te nemen. Wat maakt dat je de kuierlatten neemt? En als je nu eens.. blootsvoets ging
€198,03

Eekhoorn

Eekhoorn

In Zwitserland kwam dit diertje langstrippelen. Alert, nieuwsgoerig, en een klein sierraad in de natuur. En levendig op de oude houten traptreden.   In ruwhouten lijst
€310,00

Jumping in the hall

Jumping in the hall

De wallabies, hebben een toernooi, geel tegen oranje, elk team heeft een naam. Van deze weet ik de namen nu even niet. Hoe het ook zij, er word hoog gesprongen in sporthal Lunetten. (Ingelijst)
€603,98

Sensei

Sensei

In sporthal Lunetten kun je verschillende sporten (leren) beoefenen. Zo is er ook op gezette tijden, een training van Judo voor de jongsten. Deze pupillen trainen bij 'meneer Erik'. Leraar is in dit verband niet het juiste woord. Sensei Het Japanse woord sensei betekent: leraar. Het wordt als leenwoord gebruikt in westerse talen bij Japanse zelfverdedigingskunsten en vechtsporten zoals het jiujitsu, karate, judo, aikido en ook in de zentraditie wordt een leraar met sensei aangesproken. Ingelijst Blijvend geexposeerd in Sporthal Lunetten
€603,98

Stilleven in de polder

Stilleven in de polder

Buiten zaten we te schilderen, het doek bleef lang terzijde staan. Het was onaf, het idee was er wel, maar het moment van buiten zitten niet meer. Herinneringen en foto's werken dan ook heel goed. Hé, zag ik daar nu iets zwemmen? Bijna gecamoufleerd. maar toch zichtbaar. Rust. En weer opnieuw genieten, de stilte de zon op de zonnehoed.. de beleving gebeurt opnieuw, bij het kijken naar dit schilderij. En ik weet weer hoe we met onze schildersezels langs de oever zaten.
€450,00

Strek je vleugels

Strek je vleugels

Ik sta op het strand, de wind in mijn haren, en kijk om me heen. Boven me vliegt de zilvermeeuw, sterk wendbaar en licht. mijn ogen volgen zijn vlucht en ik krijg dat gevoel van vrijheid, en zweven op de stromen. Op eigen kracht, in balans en oplettend. Ik voel mijn adem diep in en uit gaan en word één met dat gevoel en vind rust.. Inclusief lijst
€777,00

Team work

Team work

Groot en klein Twee kleine gemengde teams spelen met zijn allen in samenspel de sport basketbal. Sporthallunnetten wordt intensief benut dur verschillende enthousiaste sporters. Mijn zoon en zijn gezin zijn daar praktisch elke week actief. Ik geniet van het plezier dat de spelers en de toeschouwers hebben.   Ingelijst Blijvend geexposeerd in Sporthal Lunetten
€603,98

Trouble makers

Trouble makers

De sporthal lunetten een plek met vele sportieve mensen. De organisatie en het beheer wordt gedragen door enthousiaste vrijwilligers. Feestelijk was de dag dat deze werd geopend. In de kantine (Thuisvoordeel) verzamelde de dansgroep zich, ze zouden een kleurrijk sprankelende dans presenteren. (Ingelijst) Blijvend geexposeerd in Sporthal Lunetten
€603,98

Twee maten

Twee maten

Twee kleurrijke kameraden, figureren aan de kust, wanneer tientallen mensen demonstratief het strand opruimen, van plastic en andere rommel.
Een nederlandse versie van de piraten van de Caraïben.   Met dank aan de modellen Jacob K. en Peter W.
€712,00

Delftsblauw meisje

Delftsblauw meisje

Inspiratie na een bezoek aan Delft.
€450,00

Een schakel in de tijd

Een schakel in de tijd

Terug blikkend denk ik: zo klein nog, beschermd, bemind en op weg geholpen, Toen dat heden was wisten wij nog niet wat voor moois er in het verschiet zou liggen. In mijn dromen dacht ik hoe zou het zijn als.. Nu vang ik een glimp op van de toekomst, met vertrouwen, verworven kracht en innig verbonden verder op weg, met nog te realiseren dromen.
€1326,00

Dans uit centraal azië

Dans uit centraal azië

Centraal aziatische dans presentatie. Ik was uitgenodigd op een lentefeest door een kennis uit Oesbekistan. De sfeer was heel bijzonder en bij dit schilderij werd ik geïnspireerd door danseressen uit Oezebekistan.
€637,00

kerstbengeltje 09

kerstbengeltje 09

En dan is het tijd om te gaan vliegen, kerstbengeltjes licht en luchtig zijn geschenkjes van de hemel.
€16,00

Een befaamde blik

Een befaamde blik

Velen proberen te begrijpen wat hij zag, hoe hij keek en spreken over zijn verhaal. Zijn oor heeft meer aandacht gekregen dan het oog van de meester. Wanneer ik me voorstel hoe hij kijkt, wat zou hij dan zien? Te zien in het Breda's museum van 20 november 2015 tot 24 januari 2016
€270,00

Fontein

Fontein

Geschilderd tijdens het weekend Kunst Natuurlijk in de Italiaanse kasteeltuin in Arcen
€288,00

Gegrondvest

Gegrondvest

Het Chaamse bos, ondanks de regen toch volgehouden, met een plu boven het hoofd zat ook ik in het bos te schilderen. De pauze verlengd op de picknick plaats in het Chaamse bos. Geweldig dat stoeren krachtige hout.
€273,00

Hemels Moddergat

Hemels Moddergat

Het plaatsje Moddergat is een heerlijke plek om een paar uur te verblijven. Er gaan mensen beginnen aan een wadloop tocht, vogels en bootjes, wandelende mensen eindeloze wolkenluchten en de lange rijen houten paaltjes, maken het tot een boeiend en rustgevend oord.
  (In lijst)
€288,00

Het oog van de naald

Het oog van de naald

Het vierde oog in de serie, Ook iemand uit Ambacht Ateliers. Die ik in een besloten atelier in de ogen keek. Lamplicht verlichtte de donkere hoekjes, en kleine diamantjes verschenen al schilderend tussen de regenboogjes in haar ogen.
€270,00

Japanse, in Hollandse lente

Japanse, in Hollandse lente

Geschilderd tijdens een sessie model schilderen, bij "Vincents droom"in Zundert
€273,00

kerstbengeltje 01

kerstbengeltje 01

Kerstbengeltjes, schilderijtjes met een knipoog, gevleugelde bengeltjes voor de kerstdagen om te versturen of neer te zetten bij de boom
€16,00

kerstbengeltje 02

kerstbengeltje 02

Kerstbengeltjes voor bij de boom, op katoen op board geschilderd met olieverf.
€16,00

kerstbengeltje 03

kerstbengeltje 03

Elk kerstbengeltje in een andere hoek, de sterrenhemel lokt, daar twinkelen de gouden lichtjes
€16,00

kerstbengeltje 05

kerstbengeltje 05

Dit kerstbengeltje is binnen komen vliegen op zoek naar een huis waar een kerstsfeer nodig is.
 
€16,00

kerstbengeltje 07

kerstbengeltje 07

Nieuwsgierig gluurt dit bengeltje om de hoek, wat zou er daar te ontdekken zijn?!
€16,00

kerstbengeltje 08

kerstbengeltje 08

Droom maar, droom maar, wat staat er in de sterren geschreven kleine (b)engel?!
€16,00

Kijk eens aan

Kijk eens aan

Wat zie je dan, wat ligt er in jouw blikveld? Een wereld van verschil, of deze van jou en mij..
Dit oog weerspiegelt ook een talent.
€270,00

Kijk op holland

Kijk op holland

Zij houdt van bloemen, en experimenteert graag, om weer te geven zoals zij het ziet en de verf meer vrijheid te geven. Kun je het in haar blik terug vinden?
€270,00

Kronkelend omhoog

Kronkelend omhoog

Geschilderd tijdens "Vincents droom"kunstenaars evenement in Zundert
€273,00

Lauwersmeer

Lauwersmeer

Verkenningen van het waterland in Noord Nederland. Au plein air schilderen op hat Lauwersmeer. (In lijst)
€288,00

Prieel

Prieel

Prieël met waterloop naar de vijver met fontein; geschilderd tijdens het weekend "Kunst Natuurlijk" in de Italiaanse kasteeltuin in Arcen (In groene lijst)
€296,00

Verdwijnen

Verdwijnen

Het is avond,.. nog even naar het strand, de zon begint achter de wolken te verdwijnen, het zal niet lang meer duren voordat hij achter de horizon is verdwenen.
Weer een dag beeïndigd, en tijd om naar huis te gaan. Mensen verdwijnen als stippen bij de horizon..  Kom, adem de zilte lucht nog één keer diep. ingelijst
€540,00

Vermoeid

Vermoeid

Getekend tijdens een modelsessie ter gelegenheid van "Vincents droom". Kunstenaars evenement in Zundert. Tekeningen bij RB
€75,00

De Dansende Huisjes

De Dansende Huisjes

In het kader van Pintar Rapido geschilderd in één dag aan de kade van de Amstel bij het 's-Gravelandse Veer. Dag 1 – Zaterdag 6 september 2014. Schilderdag
ledere kunstenaar maakt zijn eigen schilderij op een door hemzelf gekozen plek, werkt met zijn eigen materiaal, en bepaalt zelf het formaat en techniek. Dag twee was de expositie van al het werk van die dag. Volgend jaar beslist weer.
€348,00

Dorst!

Dorst!

Ik herinner me een paar dingen uit mijn kindertijd, als ik naar mijn kleinkinderen kijk zie ik soms een glimp van mijzelf of anderen. Maar ik herken het simpele genoegen van een grote beker zoete koude drank. In dit geval een stroopbeker, een tuin, de zon, een kleine wereld, maar voor een klein kind 'alles', thuis.
€480,00

En nu ga ik naar..

En nu ga ik naar..

Bengeltje klaar om uit te vliegen
 
€10,00

Gespiegeld

Gespiegeld

"Gespiegeld"
---- Zelfreflectie ------
 Zelfportret Olieverf op canvas van 50 x 45cm
€475,00

Hej.. hoppa

Hej.. hoppa

Klein binnen vliegens meisjes engeltje
€15,00

Het gevoel van stilte

Het gevoel van stilte

Japanse tuin Opgezet ter plekke in de kasteeltuinen te Arcen
Uitgewerkt de maanden er na in Atelier Camphuijsen Art inclusief eenvoudige lijst
€580,00

In de zandbak

In de zandbak

Al schilderend kinderen in het zonnetje zetten. Dit was een moment vol plezier, het ontdekken van de zandbak en wat je allemaal met dat leuke spul kunt doen...  Hij groeide op in een huis waar zijn moeder blij had geroepen, "zo een grote tuin?! Dan past daar misschien wel de door mij al eerder gekochte zandbak in." Zelf legde zij het kleine plaatsje met oud utrechtse straatsteentjes .
€480,00

In zijn hoekje

In zijn hoekje

Zesde schilderij in de serie "waar was jouw thuis Men zou zomaar over hem struikelen. Al de toeristen liepen langs de planken, waar de handgemaakte voorwerpen en dergelijke, uitgestald lagen, en zochten iets van hun gading. Terwijl vlak bij hun voeten. dit kind stilletjes speelde. Tiende in de serie met kinderen in de hoofdrol
€480,00

Lekker koud!

Lekker koud!

Weet je nog, hoe heerlijk dat smaakte, op een hete zomerdag, thuis in de tuin?!
€480,00

Post Lucide

Post Lucide

In een droom had ik de opdracht mee te doen aan een collectief project. Maar ik draaide me om en dacht eigenlijk zou ik liever.... Met mijn waakbewustzijn ben ik de uitdaging aangegaan en schilderde wat ik eigenlijk liever.........
€500,00

Balalaikaspeler

Balalaikaspeler

Uit de serie "Wintermuzikanten", speciaal geschilderd voor de wintermarkt in de Bilt.
€170,00

Harens Puttertje

Harens Puttertje

Een puttertje uit Haren. Naar een foto van Stella Boele-Bos 'natuurgids' (Eigenaar Hamba Kahle Natuurreizen, Natuurpresentaties en Cirsium Advies), Ingelijst  
€325,00

Het optreden

Het optreden

Indrukken uit Afrika De sfeer, de muziek, de inzet, ik zal indrukken als deze niet snel vergeten. Muziek en gevoel zit in Afrika zo sterk in het wezen van de mensen. Een genot om naar te kijken.
€887,00

Impressies bij de Seine

Impressies bij de Seine

Geschilderd op foamboard aan de over van de seine, op een stille plek in de natuur.
€281,00

In de Yurt

In de Yurt

Een solo-optreden en presentatie van traditionele muziek in Mongolië. Met Mongoolse B.Baasandorj, naar een fotoverslag van mijn zoon die het land, op doorreis, bezocht. Lees meer over zijn muzikale optredens B.Baasbandorj
€919,00

Kleine Djembé

Kleine Djembé

Uit de serie "Wintermuzikanten"m speciaal gemaakt voor de Wintermarkt in de Bilt 15-12-2013
€170,00

Les Andelys sur Seine

Les Andelys sur Seine

Geschilderd op foamboard terwijl het licht over de bergen voortdurend veranderde en gloorde over de Seine, voor en links van mij een oud vervallen kasteel.
€281,00

Les musiciens

Les musiciens

Tijdens een reis door het impressionistisch Frakrijk een avond met Franse Chansons. "Je ne parle pas français monsieur!" En hij lachte me hartelijk uit.
€950,00

Namiddag gloed

Namiddag gloed

Aan het einde van de dag is het licht dat schijnt door de savanne betoverend. Waterbokken komen tevoorschijn en zijn een lust voor het oog.
€950,00

Russische Accordeonist

Russische Accordeonist

UIt de serie "Winter Muzikanten", speciaal geschilderd voor de Wintermarkt in de Bilt 13-12-2013
€155,00

SalamMusik

SalamMusik

Ik had de zanger gezien, en wist al wat van zijn muziekgroep, een reggaeband waarin hij de zanger is. En had gewoon zin om hem eens in actie te schilderen. Ik kreeg foto's toegestuurd uit Maleisië, en heb er mijn interpretatie van gemaakt.
 
€1075,00

Sara's melodie

Sara's melodie


Geïnspireerd door de dochter van mijn beste vriendin Susanne, zij is deense. Haar dochter kan heel mooi harpspelen, en de muziek maakt dat ik in gedachten meegevoerd word op de tonen van de muziek.
€1075,00

Sur le pont

Sur le pont

Op foamboard geschilderd terwijl de zon onderging over de seine, de lijnen van de brug spiegelend in het water.
€281,00

Toetsenist

Toetsenist

Uit de serie "Wintermuzikanten", speciaal geschilderd voor de Wintermarkt in de Bilt 15-12-2013
€155,00

Vite!

Vite!

Even wachten en ik voelde me geraakt en vertederd. Dit is mijn impressie van dit moment — onderweg in Fontaine-Bellenger, Haute-Normandie
 
€950,00

Willem Alexander in Antarctica

Willem Alexander in Antarctica

Willem Alexander in Antarctica. Samen met het portret "gezicht op Antarctica" van prinses Maxima in de ochtend zon van dit koude werelddeel is is het een compleet geheel. Met het derde schilderij van Antarctica een uniek drieluik. Inclusief lijst deel van drieluik reis naar Antartica Gezicht op Antarctica  
€471,00

Gorilla moeder

Gorilla moeder

Ze wacht geduldig tot het haar beurt is. Terwijl de peuter nieuwsgiering vanuit haar veilige plekje alles bekijkt. (In donkere lijst)
€862,00

Hé dat is ook leuk!

Hé dat is ook leuk!

HKH Koningin Beaxtrix. "Mijn beeld van Beatrix." Ik heb Beatrix willen schilderen als een vrouw die de kracht heeft om ondanks alle spanningen en verantwoordelijkheden in haar positie als moeder en koningin toch positief haar plek in te nemen. Een warme vrouw met liefde voor de medemens en in contact met de natuur. Iemand met aandacht, bereid zich te laten verwonderen. 

Inclusief lijst


nos.nl/koningshuis/beeld-van-beatrix/page/117/
€925,00

Langs de oever

Langs de oever

Het eerste van je moet doen is eten. Grazend aan de rivierbedding wroetend in de modder zijn deze nijlpaarden op hun gemak op zoek naar voedsel. Het kleintje, speels, volgt de moeder.
€825,00

Overleven op de NIjl

Overleven op de NIjl

Olieverf schilderij op Papyrus In aansluiting op de Muzikant, geschilderd op papyrus gaat ook dit schilderij over de manier van 'overleven'op de Nijl. Het leven is hard in Egypte, en het is op mijn netvlies gebleven in toch ook sfeervolle indrukken.
€710,00

Papyrus

Papyrus

Een egyptische muzikant geschilderd op papyrus, na een bezoek aan egypte en ontmoetingen met de egyptische cultuur via muzikanten en historische projecten.
€887,00

Ringstaart Maki's

Ringstaart Maki's

  Genieten van de natuur, gewoon door goed te kijken. De dieren kijken ook, leven hun eigen leven. Moeder en kind, op zoek naar voedsel. (In donkere lijst)  
€862,00

Ruigenhoekse Polder

Ruigenhoekse Polder

Een landschap waar ik dagelijks door heen fiets en dat me eenvoudig aangrijpt. Vooral in de zomer kan het duizelingwekkend zijn door schittering en spiegeling
€1075,00

Vloednoten

Vloednoten

Geinspireerd door een houtsculptuur van een collega kunstenaar, maakte ik dit schilderij van de vloedlijn. Muziek kan inspireren en gevoelens in beweging brengen de kust is voor mij al veelbetekenend wat betreft het geraakt worden. Aangeraakt door stemmingen. Het subtiele spel van eb en vloed is fascinerend. Vloednoten. Een schilderij over emoties, zoals muziek ze vaak weergeeft en ons dan brengt tot op de grens van de werkelijkheid. De benen op de grond en met het hart zwevend over de wateren, bewogen door gevoel.
€1138,00

Blokfluit solo voor Japan

Blokfluit solo voor Japan

Ayumi Matsuda speelt een blokfluit Solo en brengt het gehoor naar de slachtoffers van de Tsunami in Japan. Japan helpen kan 30% van de koopsom is voor de slachtoffers in Japan
€787,00

Denk aan mij

Denk aan mij

Nederlandse zanger, met een passie voor Mexico, zingt vurig over het leven en gebeurtenissen. Vandaag 11/4 hoorde ik dat de bassist van de groep overleden is: een lege plek. (In lijst)
€652,00

Djembee in Utrecht

Djembee in Utrecht

Deze wereld waarin we leven kent gedreven mensen, geïnspireerd door de cultuur van andere mensen. Deze vrouw speelde in Utrecht vol met energie en geïnspireerd door de Zuid-Afrikaanse cultuur. Dit brengt zon, onderdak en geluk inons leven door de muziek van deze Afrikaanse trommel in de handen van eenNederlandse energieke vrouw. "Djembee in Utrecht"
€887,00

Duurzaam

Duurzaam

Boven in de Zwitserse bergen staan ze de schuurtjes, weer en wind trotseren, schuilplaatsen voor mens en dier Met een mooi ruw houten omlijsting komt dit werk nog beter tot zijn recht. incl BTW en verzendkosten
€310,84

Eendjes

Eendjes

Tien kleine eendjes dapper peddelend in de vijver van het UMC. Onwetend een troost voor het ziekenbezoek aan een zieke op de IC. De lente is zichtbaar actief.
€420,00

Gele bloem

Gele bloem

Hoog boven in de Zwitserse bergen bloeien bloemen die als verrassing staan te stralen voor de oplettende wandelaar
€230,00

Hé baasje?!

Hé baasje?!

Vol verwachting opkijkend, klaar om te spelen
€251,00

Hoop

Hoop

Mensen op de vlucht, voor verschrikking en geweld, gedwongen het thuisland achter te laten, verdreven en in beweging gezet. In dit geval een moeder moet haar kinderen meenemen uit Angola vandaan. De eerste van een serie van drie over vluchtelingen. Inclusief lijst
€792,00

Kinderdroom

Kinderdroom

Een gerealiseerde kinderdroom Als kind had ik benauwde dromen: Dat ik door een grauw landschap rende, en telkens weer in gaten viel, waarna ik in een nieuw landschap terecht kwam met gaten waarin ik vallen kon als ik niet goed genoeg oplette. Door de jaren heen is het kind in mij getransformeerd: en buitel ik al schilderend van de ene wereld in de anderen via baden van kleuren heerlijk natte verf.   Inclusief lijst
€667,00

Koe

Koe

  Stevig en solide, vier benen op de grond, ook al bevinden zij zich op hellend vlak, geruststellend zonder lijst
€150,00

Rode Vari

Rode Vari

Kijk ook eens omhoog, om te zien wie er op je neerkijkt. Een soort uit Madagascar zomaar boven je hoofd.. Met donkere lijst)
€862,00

Swazifantje Natfantje

Swazifantje Natfantje

 Een nieuwe versie in de serie Swazifantjes. Een gewassen fantje. In groene lijst
€206,00

Verloren

Verloren

Vluchtelingen uit Angola Mensen die alles achter zich moesten laten, voelen zich verloren. Leven als in een parallel wereld in het land dat schuilplaats biedt. Maar niet zonder alle nieuwe trauma's van de bureaucratie zoeken zij een thuis, om vrij te zijn. Inclusief lijst
€792,00

Vrijheid en integratie

Vrijheid en integratie

  Mensen omringd door mensen, in vrijheid sprekend en genieten met elkaar. Muziek is intercultureel een medium en geweldige vorm van expressie welke, mensen in alle lagen van de bevolking, weet te raken. Inclusief lijst De derde van een serie van drie over vluchtelingen.
€792,00

Dansers in vrijheid

Dansers in vrijheid

Indrukken Uit Afrika. Dagelijks Leven nu in Kaapstad, muziek , Ritme en levensenergie . Het werkte aanstekelijk op mij en doet me terug verlangen naar de sfeer waarin mensen hun gevoelens zo dansend uiten. (in lijst)
€995,00

Gitarist Rastamie

Gitarist Rastamie

Indrukken uit Afrika,

Doordringende blik, een moment van contact. Kijken en genieten van het afrikaanse timbre. Ik vertelde emiel, ik ga jullie schilderen en zal je dat laten weten als het klaar is. In afrika, kun je inderdaad je hart verliezen, maar zo neem ik wat van de kleurige vrolijkheid en levendigheid mee naar nederland. Luister naar zijn stem en gitaar
€729,00

Lesotho-Vrouw

Lesotho-Vrouw

Een vrouw, ontmoet in Lesotho ik blikte omhoog en zag een prachtige vrouw. Een moment van verrassing en welkome begroeting Incl Lijst
€589,00

Nyameka Sambaspeelster ~Rastamie

Nyameka Sambaspeelster ~Rastamie

Indrukken uit Afrika, De muzikaliteit en de sprankeling, het werkte op mij aanstekelijk en inspirerend. Ik had na het beleven van de muziek van het duo Emiel Rastami en co ontzettende zin dit in een schilderij te uiten. Het werd een dubbel-duo. In Afrika zijn ze op zoek naar hem om hen mijn boodschap door te geven dat ik mijn belofte hield. Luister maar eens
€729,00

Swazifantje Bushfantje

Swazifantje Bushfantje

Swazifantjes serie: Derde olifantje in de Afrikaanse bosjes bedacht
€160,00

Swazifantje Flowfantje

Swazifantje Flowfantje

Olifantje on the flow
€106,00

Antarctica

Antarctica

Een visie op de oceaan, een koude wereld licht verwarmd door de opkomende zon. Naar aanleiding van een verzoek om een schilderij met als onderwerp water. Eén van de twee antwoorden hierop en een vervolg op portretschilderij Maxima in Antarctica Ingelijst en eventueel deel van een drieluik
€464,00

Gezicht op Antarctica - Pr. Maxima

Gezicht op Antarctica - Pr. Maxima

Portret van prinses Maxima, met in gedachten haar bezoek aan dit koude deel van de wereld, zocht ik naar iets waarin ik me kon verbinden in deze opdracht. Schilderij als bijdrage aan een wedstrijd. Inclusief lijst deel van drieluik reis naar Antartica  
€471,00

La Boulangerie

La Boulangerie

'La Boulangerie' Een minidorpje in een dorpje, Een smal steegje, trappen en perspectief. In een hoekje van D'Ardeche. Au plein Air
€464,00

Le petit Village

Le petit Village

Specifieke bouwstijl in D'Ardeche. Au plein Air.
€589,00

De maalsteen

De maalsteen

Het bereiden van voedsel begint met het malen van graan. De meest basale vorm van zorgen voor voedsel van de familie wordt hier weer gegeven. Noodzaak en 'hand'-werk.
€486,33

Getroffen

Getroffen

Geraakt door een docu van Xanthé Hamilton, over een kindergezin in Swaziland. 'De fam Vilakati'; 5 weeskinderen houden hun gezin bijéén, nadat zij hun ouders door Aids verloren.
€906,25

Labyrinth

Labyrinth

De nacht van 21 juni 2008 was de Geertekerk open, mensen kwamen en gingen. Er was dans, muziek, met klankschalen, meditatie en stilte. Temidden hiervan ontstond dit doek.
€837,00

Water halen

Water halen

Dagelijks de gang van Swazikinderen naar het water, nodig om te baden, te koken, te wassen enzovoort.   In baklijst en (incl. btw, + verzendkosten)
€762,10

De magier

De magier

Bewaard gebleven borduurwerk. Uit dromen, glas, een mysterie verwerkt in olieverf. Til een tip van de sluier en begrijp. De kaart 'lag gesloten' en ik heb hem omgekeerd. De Magiër
€713,34

Gestreepte dolfijn

Gestreepte dolfijn

In deze gladde Noordzee doorbreekt de dolfijn het oppervlak. Met fiat van mijn broer op de site gezet.
€912,52

Grijze dolfijn

Grijze dolfijn

De grijze dolfijn was verdwaald in de Noordzee. Via dolfijnen schilderijen voel ik me verbonden met het werk van mijn broer. Met goedvinden van Marijke de Boer op de site gezet.
€481,32

Plateau la Du

Plateau la Du

Wijngaarden in het Champagne gebied. Het was hoogzomer, en achter ons terwijl we zaten te schilderen waren 4 fransen aan het picknicken. Een tijdloze sfeer
€293,00

de boompjes

de boompjes

Meertje in Frankrijk. Nabij Reims. Au plein air begonnen, later thuis uitgewerkt. Glaceer techniek geoefend.
€350,00

Bergen aan zee

Bergen aan zee

Schitterend schuim, tegen ijsblauwe omgeving. Koud, koud strandweer. We waren in Bergen aan zee en liepen van Bergen naar Egmond. Ingelijst
€486,00

Worp over de branding

Worp over de branding

Tweede van een serie van drie olieverf schilderijtjes. Met als thema, mens in zijn omgeving.
€226,00

Contact in Drente

Contact in Drente

Eerste van een serie van drie olieverf schilderijtjes. Met als thema, mens in zijn omgeving.
€226,00

De pier

De pier

Één van de eerste schilderijen toen ik besloten had wéér te gaan schilderen. Aquarel was mijn start medium.  
€125,00

Langbroek

Langbroek

Eerste aquarel, na een lange pauze in schilderen.
€75,00