In de loop der tijd dienden zich meer gelegenheden aan om portretten te maken. Ook kunnen er portretten in opdracht gemaakt worden. Een portret van een dierbare of een bijzonder persoon! Stuur een mail en overleg met de kunstenaar,

uit 2004 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Twee maten

Twee maten

2018

Twee kleurrijke kameraden, figureren aan de kust, wanneer tientallen mensen demonstratief het strand opruimen, van plastic en andere rommel.
Een nederlandse versie van de piraten van de Caraïben.   Met dank aan de modellen Jacob K. en Peter W.

Yara 01-01-2017

Yara 01-01-2017

2017

Het is feest, een nieuw jaar is begonnen terwijl deze prinses haar intrede deed, terwijl het vuurwerk nog maar nauwelijks was gedoofd. Mijn vierde kleinkind.

Vito en ik

Vito en ik

2016

Nieuw leven in mijn armen, zelf portret met mijn derde kleinkind Vito.

Dubbelportretje

Dubbelportretje

2016

Jubileum geschenkje, als één van de huurders in AmbachtAteliers, deed ik mee aan het creëren van een klein eigen werk als een geste aan twee enthousiaste Inspirerende mensen.

Dubbelportret

Dubbelportret

2014

Een portret van mijn zuster, die als kraamzuster in haar werk vele baby's in haar armen hield en ook bij haar neefjes en nichtjes, maar nu de trotse moeder is van haar eigen eerste kleindochter.

Gespiegeld

Gespiegeld

2014

"Gespiegeld"
---- Zelfreflectie ------
 Zelfportret Olieverf op canvas van 50 x 45cm

China Portret

China Portret

2012

Ze ontmoetten elkaar in China, en reisden daarna nog vele malen over de wereld. Ze zijn nog lang niet uit-gereisd, maar leven en werken nu in Nederland, mijn zoon en zijn russische vriendin. Van harte heb ik dit geschilderd, als mijn gift aan hen .

Tot Ziens

Tot Ziens

2012

Mijn vader kijkt neer naar ons kinderen en kijkt ons na als we vertrekken en hij overziet zijn kleine bijzondere tuin beneden aan ziujn flat. Ik wilde gewoon graag mijn ouders schilderen, ze zijn nog steeds bij ons en wij kinderen zijn gek met ze.

Bloesem

Bloesem

2011

  In de lente geboren, mijn moeder. Op 81 jarige leeftijd geportretteerd voor haar geliefde bloesemboom. Hier blikt    zij naar mijn vader en kijkt toe. Ik hoop dat wij drieën nog een mooi aantal jaren van elkaar mogen genieten.     

Immigratie

Immigratie

2011

Ze wordt het land door gereden, vermoedelijk juist gearriveerd met het vliegtuig; waarheen- wat gaat zij doen, waar komt ze vandaan, bestemming onbekend, en ze maakte een sterke positieve indruk op mij.

Lesotho-Vrouw

Lesotho-Vrouw

2010

Een vrouw, ontmoet in Lesotho ik blikte omhoog en zag een prachtige vrouw. Een moment van verrassing en welkome begroeting Ander werk geïnspireerd door Lesotho is "Just a man"

Samenzijn

Samenzijn

2009

Midzomernacht enkele impressies geschilderd. Mensen ontmoetten elkaar die nacht spraken zacht, beleefden de sacraledansen of luisterden klankschalen. Hier vond iets plaats dat me inspireerde.

Andreas

Andreas

2008

Elke dag nieuwsgierig aanwezig. Vriendelijk, warm en betrokken. Andreas had een cowboy hoed gekocht op de markt bij 'Bran' waar we in Roemenië op bezoek waren.

In de herfst van hun leven

In de herfst van hun leven

2005

Huwelijks geschenk aan mijn ouders.

Herinneringen aan het elfenmeertje

Herinneringen aan het elfenmeertje

2004

Zo zag ik haar, verzonken in dierbare herinneringen aan het elfenmeertje. Waar ze Als kind met haar vader samen was.