Galerie

Ieder ziet de wereld op zijn eigen manier, en wannneer je probeert te zien wat de ander ziet, zie je ook weer de wereld zoals jij dat zelf ziet. Een serie waarbij ik de ander eens goed in de poppetjes van de ogen kijk.

uit 2015 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Cool portret

Cool portret

2015

Zij is geboren in het hoge noorden, een aantal van haar schilderijen ademen nog van die sfeer.

Poppetjes in de ogen

Poppetjes in de ogen

2015

Hier is werkelijk sprake van, "de poppetjes in de ogen". Als je de creaties ziet begrijp je dat wel.
 

Perspectie

Perspectie

2015

Zij ziet de lijnen en het perspectief en ik observeerde de blik.

Vers van de pers

Vers van de pers

2015

Zij is geïnspireerd door de oude manier van afdrukken. Een secuurwerkje om een hoogdruk te maken om deze later stuk voor stuk door de pers te halen. Verwachtingsvolle blik. "hoe ziet het resultaat er uit?!"

Piscus reflected

Piscus reflected

2015

De kunstenares maakt objecten, het bakproces van het keramiek bepaald voor een groot deel het resultaat. Het idee ontstaat ergens bij haar de uitkomst doorloopt een niet altijd te voorspellen weg.

Steengoed

Steengoed

2015

Steengoed. Deze kunstenares is erg gehecht aan haar steen. Achter veel van wat zij ziet schuilt een diepere betekenis. Kunst is zo vervuld met een boodschap of inspiratie voor haar en voor de kijker.

Kijk op holland

Kijk op holland

2015

Zij houdt van bloemen, en experimenteert graag, om weer te geven zoals zij het ziet en de verf meer vrijheid te geven. Kun je het in haar blik terug vinden?

Een befaamde blik

Een befaamde blik

2015

Velen proberen te begrijpen wat hij zag, hoe hij keek en spreken over zijn verhaal. Zijn oor heeft meer aandacht gekregen dan het oog van de meester. Wanneer ik me voorstel hoe hij kijkt, wat zou hij dan zien? Te zien in het Breda's museum van 20 november 2015 tot 24 januari 2016

Het oog van de naald

Het oog van de naald

2015

Het vierde oog in de serie, Ook iemand uit Ambacht Ateliers. Die ik in een besloten atelier in de ogen keek. Lamplicht verlichtte de donkere hoekjes, en kleine diamantjes verschenen al schilderend tussen de regenboogjes in haar ogen.

De kleine salamander

De kleine salamander

2015

Zij noemt zichzelf een fauvist. En is dan ook omgeven door eenvoudige kleuren in zwarte en witte patronen. Genietend spreekt ze over haar "Salamandertje"
 

En nieuwe blik

En nieuwe blik

2015

Een nieuwe blik, welke visie !heeft een glazenier?

Kijk eens aan

Kijk eens aan

2015

Wat zie je dan, wat ligt er in jouw blikveld? Een wereld van verschil, of deze van jou en mij..
Dit oog weerspiegelt ook een talent.